Persoonlijke Vaardigheden

Presentatietraining

In deze training leer je hoe je jezelf beter voor het voetlicht kunt brengen.
Opbouw en structuur van een goede presentatie, publieksanalyse, om te gaan met reacties uit het publiek en om rustig en helder te presenteren en je zenuwen de baas te blijven. Er wordt vooral veel aandacht besteedt aan de praktijk van het houden van een goede presentatie.

Vraag offerte aan

Communicatietraining

Er kan van alles misgaan in de signalen die we dagelijks opvangen én uitzenden, een misverstand is dan ook zo geboren met alle gevolgen van dien.
Helder, duidelijk en zonder misverstanden communiceren naar anderen en zelf de juiste signalen opvangen en interpreteren.

Vraag offerte aan

Assertiviteitstraining

Assertief zijn, beter voor jezelf leren opkomen en niet achteraf bedenken wat je eigenlijk had willen zeggen. In deze training wordt gewerkt aan duidelijk aan te geven wat je wilt en vooral ook wat je niet wilt, zonder hierbij kwetsend of bot over te komen. Er wordt gewerkt vanuit de eigen ervaring van de cursisten.

Vraag offerte aan

Conflicthantering

Conflicten horen bij het leven. De een kan er makkelijker mee omgaan dan de ander, maar we maken ze allemaal mee. Hoe voorkom je dat je in een conflict terechtkomt en als het dan toch gebeurt, hoe kun je het er dan het beste mee omgaan?

Vraag offerte aan

Omgaan met (verbale) agressie

Net als bij conflicten kan iedereen te maken krijgen met agressie. Hoe kun je voorkomen dat de agressie escaleert en kun je met elkaar in gesprek blijven. Gesprekstechnieken en de-escalatiemethoden worden in deze training behandeld.

Vraag offerte aan