Team Trainingen

Teambuildingtraining

Een sterk en hecht team is goud voor uw bedrijf. Analyse van de teamrollen: welke werknemer past het beste in welke rol? Hoe haal je het beste uit een team en hoe kun je optimaal de kwaliteiten van ieder teamlid benutten?
Verder is er aandacht voor groepsprocessen- en patronen en het optimaliseren van de samenwerking binnen het team.

Vraag offerte aan

Vergadertraining

Efficiënt en doeltreffend vergaderen.
Wat is een vergadering? Wat gebeurt er in een vergadering?
Een goede vergadering maak je niet alleen, iedere deelnemer heeft hierin zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Er wordt aandacht besteed aan de rol van de voorzitter en de overige taken en rollen. Wat zijn de stuurmogelijkheden in een vergadering, hoe ziet een goede agenda eruit, het belang van goede notulen en de verborgen agenda komen aan de orde in deze training.

Vraag offerte aan

Besturentraining

Zitting hebben in een bestuur is leuk, nuttig én over het algemeen tijdrovend. Zonder de inzet van een (vrijwillig) bestuur zouden veel organisaties en verenigingen niet kunnen functioneren. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligers in sportverenigingen, op scholen en in de buurt.
In deze besturentraining wordt aandacht besteed aan de diverse bestuursfuncties, zoals voorzitter, secretaris en penningmeester, het efficiënt leren vergaderen en aan het omgaan met sponsors en onderhandelingsvaardigheden.

Vraag offerte aan